Onafhankelijk advies !

Unispect BV is een onderneming die  op geen enkele wijze gerelateerd is aan verkoop of installatie van bliksembeveiliging. Van ons kunt u dan ook een 100% objectief advies verwachten.

Daarmee is onze beoordeling gebaseerd op risicoanalyse zonder enig commercieel belang  

Strikt formeel genomen is de norm NEN 1014 niet meer geldig – deze is zelfs reeds ingetrokken door het Nederlands Normalisatie Instituut ( NNI ) , echter de verwijzing naar de NEN 1014 is in veel vergunningen nog niet aangepast.

Wij berekenen daarom voor u conform de berekeningsmethode uit de NEN 1014 in hoeverre er een noodzaak bestaat om bliksembeveiliging aan te brengen. Maar daarnaast berekenen wij ook meteen voor u de noodzaak voor een bliksembeveiliging conform de eisen uit de NEN-EN-IEC 62305.
Dit is de opvolger van de NEN 1014, zodat u ook meteen voor de toekomst bent ingedekt.

 

Onze voordelen !

  1. 100% objectief  -de resultaten van onze risicoanalyse/berekening worden niet beïnvloed door enig commercieel belang voor aanschaf van een installatie.
  2. Wij zijn het enige 100% objectieve en onafhankelijk adviesbureau dat conform de regelgeving uit de NEN 1014 en de NEN-EN–IEC 62305 haar berekeningen voor u uitvoert. Twee berekeningen voor de prijs van één.
  3. Direct advies welke klasse u dient te installeren, indien er wel een noodzaak blijkt tot beveiliging.

Geïnteresseerd in ons advies?

Klik hier voor onze contactgegevens.

Wilt u dat wij contact met u opnemen – klik dan hier

 
 
 
 
contact
inspect & improve